Esőcsepp masszázs

Esőcsepp masszázs

Bejelentkezés masszázsra, vagy tanfolyamra

gyakorlati oktatás nem csak masszőröknek…

KÉNYEZTESSE MAGÁT ÉS CSALÁDTAGJAIT!

A jelentkezők egy feledhetetlen élményben részesülnek, ahol tapasztalatokat szerezhetnek egy különleges masszázsról, elsajátíthatja a technológiát, hogy családjában, ismerőseinek hatékony segítséget tudjon nyújtani. Az esőcsepp technika az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb, műtéti beavatkozást nem igénylő, bárki számára elérhető eljárás a hátfájás és gerincproblémák

– a legelterjedtebb „népbetegség“ –csillapítására.
Egy felbecsülhetetlen módszer illóolajok külsőleges alkalmazásával a gyógyulásért, melyet most Ön is elsajátíthat!

Egy színes, ábrákkal illusztrált munkafüzetet is kapnak a masszázs tökéletesítéséhez.

Raindrop technika kifejlesztése

“Sose higgy el semmit addig, amíg meg nem tapasztalod .

Sose formálj előítéleteket, még akkor se,

ha az egész világ azt állítja, hogy valami úgy van,

hacsak nem találkoztál vele te magad is.”

 Osho

Raindrop Technique (esőcsepp) egy itthon még nagyon ritkán használt eljárás, mely éterikus olajok és ezek terapeutikus hatásának egyvelegén alapszik. Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben juttatják fel a gerincre és mellé, majd ezeket gyengéden bedolgozzák. A forró kendők erősítik az olajkeverék hatását, melynek köszönhetően a méregtelenítő – hatás akár egy hétig is érvényesül a hátizomzatban. Ez egy kellemes, ellazult érzést ad egész testünknek, megszüntetve a különböző blokkokat és a stressz okozta tüneteket.

Ezt az egyedi masszázst masszőröknek és terapeutáknak ajánljuk, illetve azoknak, akik szeretnének egyensúlyt teremteni a saját és családjuk életében.

Ezt az új eljárást a 80 – as években fejlesztette ki Dr. Gary Young, közösen a Lakota – gyógyítóval, Wallace Black Elk-el. Ennek alapja a tiszta természet. A test kommunikál a természettel és megérti. Ugyanúgy megérti a vegyészetet is, de ez ellen védekezik. Az USA – ban forgalomban lévo gyógyszeripari – termékeknek csupán 25%-a alapszik tiszta, természetes anyagokon. A természet annyira sokszínű és komplex, hogy semmilyen mesterségesen előállított anyag nem tudja átvenni szerepét. Ez egy egyedülálló módszer a hátizomzat újszerű ellazítására.

Bizonyított, hogy a hátizomzatban sok parazita, vírus, baktérium és gomba telepszik meg. Bizonyos idő után gyulladások lépnek fel és a hátizmok ennek következtében megrövidülnek. Ha olyan izmokkal történik mindez, melyek a gerincet tartják egyensúlyban és a helyes irányban, akkor a gerinccsigolyák a megrövidült izmok irányába kezdenek el elmozdulni. Ennek következménye a gerincferdülés. Súlyos esetekben a gerincoszlop úgy áll, mint egy csigalépcső. Ezen megrövidült izmok masszírozása javítja az anyagcserét és az izmok gyógyulási folyamatát gyorsítja. De sajnos sok izom még a leggyakorlottab masszőr számára sem elérhető. Pontosan itt jön a Raindrop Technique. Az olajok hátra történő feljuttatása után a növényi hatóanyagok behatolnak a hátizomzatba. Megérkeztük után még egy hétig hatékonyan dolgoznak. Baktériumokat, parazitákat, vírusokat és gombákat ölnek ki, melyek az izomszövetek között rakódtak le. Az olajok kiegyensúlyozó hatásukon kívül még a lelki és energetikai középút megtalálásában is segítenek.

Az olajok A Raindrop Technique éterikus olajok kombinációjával dolgozik, valamint ezek terapeutikus hatásával. Tiszta esszenciák, melyeknek semmi közük nincs a mesterséges anyagokhoz. A finom desztillálás lehetővé teszi, a növény kritikus kémiai alkotóelemeinek eliminálását. A hőmérséklet és a nyomás helyes megválasztása fontos a gyógyhatású alkotóelemek kiválasztásánál. Az emberek mindig az egyensúlyt keresik, melyet a mindennapok során a rossz táplálkozással, mozgásszegénységgel, stressz hatására, elégedetlenség hatására és türelmetlenséggel elveszítenek.

A klienst a helyiségbe történő belépésekor üdvözlik a növények finom illatai. Ez egy olyan illat, melyet nem csak érezni, de azonnal átérezni is lehet. Egy illat, mely teljességével és lágyságával körülvesz. Halk hangok kíséretében a kezelést a lábakon, egy speciális olajkeverékkel kezdik meg, melyet úgy hívnak hogy VALOR, ez kiegyenlíti az energetikai – pontokat. A kínai orvostan azért gyógyítja ezeket, mert ezáltal a pszichés test is gyógyítható. A kezek felhelyezése után a kliens nagyon nyugodt lesz, hiszen a hatás már sok esetben azonnal érezhető. A különböző olajokat rácsepegtetik a gerinc különböző pontjaira. Az ujjhegyek finom simogatásával ezt a gerincen egyenletesen elosztják.

Az Aroma Siezt, egy újabb olajkeveréket, a mély ellazulásra használnak.A masszázs – rész lezárása után a gerincoszlop mentén a Valor – olajat csepegtetik végig, majd az egész gerincet letakarják egy nedves, forró törölközővel. Ekkor kezdődik meg a méregtelenítés a gerincoszlop mentén, az izomzatban, mely kellemes, meleg érzés.

A kliens letakarva élvezheti az olajok és a meleg, nedves takarás kölcsönhatását. Az ellazulás kiteljesedik, a test egy amolyan ritmikus, lebegő állapotba kerül, melyet a kliens az elején még nem, csupán később érez. Ekkor elmerül a mély ellazulásban és megtalálja egyensúlyát.

Raindrop technika kifejlesztése

ESŐCSEPP MASSZÁZS

 Várunk szeretettel, hogy megismerhesd és saját bőrödön is megtapasztald az olajokkal a masszázs hatását.

Tanfolyamról személyesen, vagy a kapcsolat menüben érdeklődhetsz!

Előzetes jelentkezés szükséges!

Előadó:  Nagy Attila természetgyógyász, Young Living disztributor

                  

  

      

Bejelentkezés masszázsra, vagy tanfolyamra