Illóolaj mandala fotók és leírások

Az illóolaj mandalák 15 cm átmérőjű üveglapon öltenek formát különleges festékkel és értékes Swarovski kristályokkal.

TRANSFORMATION ILLÓOLAJ MANDALA

 Az illóolaj mandalák megrendelhetőek!

Abundance – Bőség illóolaj – mandala

A Bőség illóolaj keverék formát öntve méltó helyet foglalhat el a lakás legszebb díszeként!

Az illatok úgy, mint a mandalák rezgéseket keltenek, olykor érdekes gondolati formákat, színeket öltenek! Ezeket pedig kézzel fogható mandalává formálja Pál Ágnes mandalafestő.

Bőség! Jelentése akkor válik érthetővé, ha megtapasztalod a szeretet, béke és öröm érzését, amit ez a mandala melegségével közvetít.

Üzenete:

“Kétféle világ létezik. Egy látható és egy láthatatlan. Hogy Te melyiket tapasztalod most, az csak rajtad múlik!”

Abundance illóolaj keverék

Ezt a keveréket azért készítették, hogy a testben lévő mágneses mezők energiáit egyensúlyban tartsa, a „vonzások törvényét” követi, ami azt jelenti, hogy minden olyan dolgot előtérbe helyez, amit a szervezetünk magától vonz. Az Abundance a lehetőségek kinyílásának érzését kelti. A valódi erejét példázza a szinergiának, mert az összetevők együttműködéséből erősebb hatás várható. Éterikus olajok: narancs, szegfű, fahéj, tömjén, gyömbér, lucfenyő, pacsuli, mirha

Megerősítő mondata, melyeket használat közben érdemes magunkban, vagy hangosan is kimondani:

„Hálásan fogadom el életem a maga teljességében”

Joy – Öröm illóolaj – mandala

illóolaj keverékhez párosított kellemes, meleg színekkel és formákkal telített mandala Pál Ágnes mandalafestő nagyszerű alkotása.

Folyamatos frekvenciái, akárcsak a Joy illóolaj használata, javítja a hangulatot, melegséget áraszt és kellemes szituációkat vonz a közelébe és tulajdonosához.

Üzenete:

„Ha nincs benned szeretet, semmi vagy!”

Megerősítő mondatai, melyeket használat közben érdemes magunkban, vagy hangosan is kimondani:

„Figyelmesen és szeretettel telve megyek át a hétköznapomon. Minden lélegzetvételemben boldogság áramlik.”

Joy illóolaj keverék

Ez egy egzotikus élénkítő keverék, hangulatjavító és magnetikus energiát képez, mely kellemes szituációkat vonz használójához. Dezodorként vagy parfümként használva páratlan illatot áraszt, ami inspirálja a párkapcsolatot és az együttléteket és megnyitja a szívet. Párologtatva frissítően hat.

Összetevők: bergamott, citrom, mandarin, rózsafa, római kamilla, rózsa, ylang-ylang, geránium, pálmarózsa

Használata:

Egy csepp Joy olajjal bekenve a szív tájékát és a talpakat, elűzi a rossz hangulatot és a frusztráltság érzését.

2 csepp Joy olajat párologtatva vagy száraz virágcsokorra porlasztva örömet vált ki és frissítően hat környezetedben mindenkire.

2 csepp Joy olajjal bedörzsölve a szív környékét, illetve a lábfejet, libidóserkentő hatással bír.

Valor – Bátorság illóolaj mandala

illóolaj keverék formába öntve Pál Ágnes mandala festő “színeiben”, ékköveivel díszítve! A Valor erősíti a belső erőforrásokat, és segíti a testnek az egyensúly megtalálását.

Üzenete:

„Tedd meg a lépéseket!”

Megerősítő mondatai, melyeket használat közben érdemes magunkban, vagy hangosan is kimondani:

“Biztonságban és védelemben érzem magam.”                      

„Megteszem a lépéseket, amelyek fontosak. Kiállok magam mellett”

Valor illóolaj keverék

Értékes éterikus olajokból készült keverék, melyek  testi és spirituális szempontból is dolgoznak az erő, bátorság, önbizalom érzésének erősítésében. Az energiakiegyenlítés olaja, hat a gondolatvilágunkra…. 1-2 cseppet a tenyérből (zuhanyozás után hatásos, de napközben is lehet) mélyen lélegezzünk be, kenjük nyakunkra, halántékunkra (megvéd a nem kívánatos energiák ellen is) és a talpunkra.

Éterikus olajok: lucfenyő, rózsafa, marokkói kék kamilla, tömjén

Cédrus illóolaj – mandala

A Biblia egyik leggyakrabban említett növénye,mert a fönségest, a hatalmast jelenti: az eljövendő Messiás szimbóluma. A Biblia 75 helyen említi a cédrust. Fája kemény, mellékterméke a cédrusolaj. A leírások szerint I. Szethosz fáraó cédrusfát vágat a Libanon-hegységben az  Amon-szentély építésére,akárcsak Salamon. A bibliai szerzők, akárcsak Csontváry, valami különleges szépséget,erőt és kecsességet éreztek a fában.

A cédrusfa és a cédrusolaj olyan nagy kincs volt a bibliai időkben, hogy azokat csak istenek, legfeljebb még királyok birtokolhatták és birtoklásukért gyakran vezettek hadjáratokat. Békésebb időkben és békésebb természetű uralkodók egyszerű kereskedelmi expedíciókkal szerezték be a cédrust, amely építésre, sírládák készítésére volt alkalmas, olaja pedig balzsamok, orvosságok, illatszerek alkotórésze volt. Azok az ókori uralkodók, akiknek országában cédruserdők voltak, féltve őrizték azokat, még be is kerítették egyiket-másikat.

Megerősítő mondatai, melyeket használat közben érdemes magunkban, vagy hangosan is kimondani:

„Stabilan és biztonságban megyek életutamon. Hiszek magamban. Védelem és erő állrendelkezésemre.”

A szellemi egységet, a stabilitást, és a szolidaritást hozza el minden dologban.

Egy ösztönző erőt nyújt a saját utunkhoz, és arra ösztönöz még, hogy álmainkat, reményeinket a valóságban is véghez vigyük.

Belélegzése megnyugtatja a túlzottan analitikus elmét. Üzleti találkozók előtt és után a cédrusfa használata világosabb gondolatokat ad, hogy gyorsan érzékeljük a központi kérdést, illetve, hogy a lényegre térjünk.

A cédrusfa olaja egy tisztító energia, amely segít, hogy kiadjuk az érzelmek által begyűjtött toxinokat.

Finomítja a szív csakra működését és lehetővé teszi a tapasztalatok befogadását.

Biztonság és védelem érzését kelti az igazi lelki kapcsolatokhoz.

Tibetben és Egyiptomban évezredek óta használják.

Szeszkviterpén tartalom 98%.(Az oxigén agyba való jutását segíti, a toboz ás az agyalapi mirigy működését serkenti)

Üzenete:

„Kelj a madarakkal! Élj a fákkal!”

/rövid, ugyanakkor  elgondolkodtató a jelentése/

Thieves Tolvajok illóolaj mandala

A Tolvajok illóolaj keverék egy olyan formát öltött, mely több szimbólumot jelenít meg egy mandalán belül. Jelképezi a befogadást, kiáradást, külső és belső megismerést önmagunkkal és a világgal szemben és egyben védelmet nyújtó eszköz is, akár csak az illóolaj keverék.

Csodaszép mandala!

Ezt mondja:

“Belső világom ismerem!

Külső világom új nekem!

Újra fölfedezem!”

Az üzenete pedig, hogy miután megismerted, megvalósítottad önmagad, fedezd fel újra a külső világot!

Megerősítő mondatai, melyeket használat közben érdemes magunkban, vagy hangosan is kimondani:

„Úgy közelítek másokhoz, hogy az nekem is megfeleljen. Ügyelek értékes energiámra!”

Thieves – Tolvajok illóolaj keverék

A 4 francia tolvaj hagyománya alapján készítették el ezt a keveréket, akik magukat szegfűszeggel, rozmaringgal, és más esszenciákkal védték, miközben pestises embereket raboltak ki. A készítmény hatását a Weber Állami Egyetemen tesztelték Utah államban, és az eredmények 99,96%-os hatékonyságot mutattak a levegőben lévő baktériumok legyőzésére. (12 perc alatt 90%, 20perc alatt 99,3% hatékonysággal) Antiszeptikus, antibakteriális hatása van. Infekciós betegség esetén a spay-t 2-3 óránként porlasszuk a levegőbe. Az olajból fejfájás esetén 1 cseppet a nyelvre téve nyomjuk a szájpadlásunkhoz. Betegségnél talpra kenve, tüdő, gyomor és alhas környékén használjuk. Mindegyik éterikus olaj összetevőjének fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása nagyon erőteljes. A szegfűszegben levő eugenolt a fogászatban érzéstelenítésre használják. A Rozmaring ősidők óta ismert fűszer- és gyógynövény, az ókori görögök szerint serkenti az agyműködést. Gyulladáscsökkentő, s alacsony vérnyomásra is használják. Az eukaliptusz és a fahéj kitűnő légúti betegségekre, a fahéj még alkalmazható gyomor és béfertőzésekre is. A citrom rendkívül jó tisztító hatása miatt.

Használhatjuk még tisztítószerként, fertőtlenítésre, utazásnál kitűnő segítség…

Éterikus olajok: szegfűszeg, rozmaring, eukaliptusz radiata, fahéj, citrom.