ILLÓOLAJ MANDALÁK

Köszöntelek a Mandalák világában!

Az itt látható mandalák a Young Living illóolajok illataiból születtek, formát öntöttek   Nagy Attila tervezésben, melyet Pál Ágnes mandalafestő kelt életre gyönyörű színvilágával, Swarovski kristályokkal díszítve. A Young Living illóolajok rendkívül hatékonyan támogatnak érzelmi, fizikai és lelki szinten egyaránt. Az egyes olajokhoz készült „Illóolaj mandalák” katalizátorként viselkednek, melyek a hozzá tartozó illóolaj hatását megsokszorozzák, felgyorsítják.  Ebben megerősített  a Mauritiuson élő mester Shri Jagad Guru Devanand Saraswati Chinnmasta, aki kérésünkre röviden a fentiek szerint fogalmazott. Az eredeti kézzel készített mandalákat asztali, vagy fali díszként kihelyezve irodába, munkahelyre, vagy a lakásba, az ott tartózkodók életére, érzelmeire is hatást gyakorolnak. Az illóolajat is használva erősítik és támogatják egymás hatását. Kellemes kalandozást kívánok a mi kis birodalmunkban!

Pál Ágnes mandalafestő                              Nagy Attila Young Living partner

A Young Living illóolajok már évek óta részei az életemnek. Az első “találkozáskor” tudtam, hogy nem akármilyen illóolajokkal van dolgom. Különlegesen tiszta, terápiás minősítésű olajok.  Használatuk során folyamatosan éreztem a változást mind érzékszerveimben, mind életem más területein. Így találkoztam Pál Ágnes mandalafestő alkotásaival, s kölcsönösen megismertük egymás szakterületeit, megosztottuk egymás közt tapasztalatainkat. Megtiszteltetésnek vettem, mikor Ágnes ötletének eleget téve mandalákat tervezhettem az egyes “illatokhoz”, Young Living illóolajokhoz. Bár ekkor még – őszintén szólva – fogalmam sem volt róla, hogyan fogok hozzákezdeni. Legnagyobb meglepetésemre, már az első mandalák tervezésénél is valami megmagyarázhatatlan érzés kerített hatalmába. A kezeim mintha maguktól “terveztek” volna, egy bizonyos idő után pedig teljes átéléssel tudtam az illatokat formába önteni. Ráadásul egyfajta üzenetet is közvetítenek, melyeket a mandalák mellett olvashatsz.

Szeretnél egy különleges “ékszert”, vagy meglepnéd szeretteid? Az illóolaj mandalák megrendelhetőek üzletünkben!

A kapcsolat menüben írj nekünk!

MEGNÉZEM A TÖBBI MANDALÁT IS

Abundance – Bőség illóolaj mandala terve és életre keltése:

Bőség illóolaj mandala

A ‘mandala’ szó a szanszkrit nyelvből ered és szent vagy mágikus kört jelent. Minden emberi kultúrában találkozhatunk a mandalák sokféle megjelenési formájával, pl.: egyes templomok vagy szent helyek alaprajza, misztérium játékok szakrális tánca, varázsigék mormolása közben homokba rajzolt mágikus körök, különleges meditációs képek, vagy a templom építészetben és kódex festészetben.

A mandala lehet kör formájú is, de mindenképpen a központi kiindulást kell alapul venni. A sokszögek, és a különböző alakzatok térbeli elhelyezkedésük következtében nagyon ritkán előfordul, hogy a mandala nem kör alakú. Ebben az esetben egy függőleges vagy vízszintes tengelyhez rendeződik a művészi munka. Az biztos, hogy szabályos, rendezett, és harmóniában van önmagával, és a külvilággal.

Minden ember tudatalattijában benne van a mandala, mint az ősi kezdet, az élet kialakulása. Az ember életében ma is meghatározó, és elengedhetetlen a mandalák jelenléte. Akkor is, ha nem tudunk róla, vagy nem akarjuk elfogadni ezt a tényt. A mai embernek szinte újra fel kell fedeznie, meg kell ismernie ennek a csodálatos szépségnek a jelentőségét. A mandala megalkotásának folyamata egy meditációs folyamat, mely alatt eltávolodunk a mindennapi világunktól, megnyugszunk, ellazulunk, váratlan, segítő gondolatok, érzések bukkannak fel bennünk, és tágabb összefüggéseiben láthatjuk önmagunkat és a világunkat. A mandala elkészítése után megnő az energia szintünk, kiegyensúlyozottabbak leszünk, lelkesebbek és motiváltabbak a belső erő megtapasztalásának köszönthetően.

A mandala összefogja és a mély magban gyűjti össze a lelki energiákat. Kiegyenlíti az ellentéteket, vagy legalábbis közvetítő szerepet játszik. Mindig a pillanatnyi lelkiállapotot képezi le, ezért képes beiindítani az önmegismerés folyamatát, amely a gyógyulás előfeltétele. A mély mag a bennünk élő magasabb rend, ez ad életet lelkünknek, és ez tartja fönt.

A személyiség fejlődését a mély mag indítja meg, ez teszi az embert fölcserélhetetlen, összetéveszthetetlen individuummá.

Látogass el Pál Ágnes művésznő mandala világába!

Abundance – Bőség illóolaj – mandala

A Bőség illóolaj keverék formát öntve méltó helyet foglalhat el a lakás legszebb díszeként!

Az illatok úgy, mint a mandalák rezgéseket keltenek, olykor érdekes gondolati formákat, színeket öltenek! Ezeket pedig kézzel fogható mandalává formálja Pál Ágnes mandalafestő.

Bőség! Jelentése akkor válik érthetővé, ha megtapasztalod a szeretet, béke és öröm érzését, amit ez a mandala melegségével közvetít.

Abundance illóolaj keverék

Ezt a keveréket azért készítették, hogy a testben lévő mágneses mezők energiáit egyensúlyban tartsa, a „vonzások törvényét” követi, ami azt jelenti, hogy minden olyan dolgot előtérbe helyez, amit a szervezetünk magától vonz. Az Abundance a lehetőségek kinyílásának érzését kelti. A valódi erejét példázza a szinergiának, mert az összetevők együttműködéséből erősebb hatás várható. Éterikus olajok: narancs, szegfű, fahéj, tömjén, gyömbér, lucfenyő, pacsuli, mirha

Megerősítő mondata, melyeket használat közben érdemes magunkban, vagy hangosan is kimondani:

„Hálásan fogadom el életem a maga teljességében”

Üzenete:

“Kétféle világ létezik. Egy látható és egy láthatatlan. Hogy Te melyiket tapasztalod most, az csak rajtad múlik!”

MEGNÉZEM A TÖBBI MANDALÁT IS