ÉLETSTÍLUS

“This is Young Living” Hungarian from Young Living Europe on Vimeo.

Női egyensúly

A Progessence Plus ™ lehetővé teszi, hogy a nők megőrizhessék azt a  természetes egyensúlyt,amit  a természet megteremtett számukra.
A  Progessence Plus ™ wild yamon kívűl tartalmaz tömjént, bergamottot  és borsmenta illóolajokat, hogy segítsék  a felszívódást. A  Progessence Plus ™ az első olyan szérum ,ami egyetlen  természetes progeszteron a piacon. Hordozható,  kellemes illatú, és nem szükségesek azon alkalmazási területek, mint a többi progeszteron kiegészítőknél.

Tudj meg többet a Progessence Plus ™ illóolajról.

2008-ban ismerkedtem meg a Young Living illóolajokkal. Mindig is kerestem valamit, ami több mint egy munka, vagy egy egészséges élet és biztonság érzet. Ekkor még nem is sejtettem, mekkora változásra késztetnek majd a természet legmagasabb és legtisztább minőségű kincsei kis palackba zárva. Minden, amit nem tudok szavakkal elmondani, az illatok, – s ha éppen még nincs Young Living illóolajod – , akkor ez a kis videó segít majd megérteni.

Tapasztalja meg az Új Ningxia Red ízvilágát

Évszázadok óta a Ningxia wolfberry a világ egyik legegészségesebb gyümölcseként ismert. Magas rosttartalma és kiváló antioxidáns hatása miatt a wolfberry egy „táplálék erőműnek” tekinthető.

Dr Gary Young az illóolajok elismert szaktekintélye egyesítette a wolfberry-t  természetes, tiszta élő illóolajokkal, hogy létrehozzon egy igazán egyedi funkcionális italkeveréket. A Ningxia Red szinergikus, az egész testet tápanyaggal látja el, energikusabbá teszi, megerősíti, és revitalizálja.

Tudjon meg többet a Ningxia Red italról

MIÉRT HATÉKONY AZ ILLÓOLAJOK PORLASZTÁSA?

A porlasztás vagy más néven diffúzálás fontos szerepet játszik az illóolajok használatánál. Ha az illóolajat hidegen porlasztjuk a levegőbe, az olaj molekuláris struktúrája megmarad, így ki tudja fejteni terápiás hatását is, nem csak illatosít. Ezen kívül több órán keresztül dúsítja a levegőt oxigénnel, negatív ionokat hoz létre. Ez az élettani hatás, amelyet egy vízesés vagy tenger mellett is tapasztalhatunk. Új erőre kapunk tőle.

Tudj meg többet a porlasztásról!

Esőcsepp masszázs

KÉNYEZTESSE MAGÁT ÉS CSALÁDTAGJAIT!

A jelentkezők egy feledhetetlen élményben részesülnek, ahol tapasztalatokat szerezhetnek egy különleges masszázsról, elsajátíthatja a technológiát, hogy családjában, ismerőseinek hatékony segítséget tudjon nyújtani. Az esőcsepp technika az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb, műtéti beavatkozást nem igénylő, bárki számára elérhető eljárás a hátfájás és gerincproblémák

– a legelterjedtebb „népbetegség“ –csillapítására.
Egy felbecsülhetetlen módszer illóolajok külsőleges alkalmazásával a gyógyulásért, melyet most Ön is elsajátíthat!

Egy színes, ábrákkal illusztrált munkafüzetet is kapnak a masszázs tökéletesítéséhez.

Tudj meg többet az esőcsepp masszázsról!

Egyedi parfümök

Szeretnél egy olyan parfümöt, amely használata során aktuális élethelyzetednek, céljaidnak megfelelően segít a tovább lépésben? Mi lenne, ha egy parfüm használatával erősítenéd azokat a rezgéseket, amikkel közelebb kerülhetsz ezekhez?
Ha fontos számodra a természetesség, az egészség és a környezetvédelem, használj kizárólag tiszta növényi alapú parfümöt!

Tudj meg még többet az egyedi parfümökről!