A Magtól a Zárcímkéig eljárási folyamat szolgáltatja a Young Living Terápiás Minőségű Olajokat

 

A Magtól a Zárcímkéig öt lépésben foglalható össze:

Mag  Esszenciális illóolajok, melyek olyan növényekből származnak, miknek faja a Young Living szakemberei által lett hitelesítve. A faji hitelesítés tartalmazza a tudományos kutatást, a területi tanulmányt, az egyetemi partnereket, és a helyszíni tanúsítványt.

Termesztés A Young Living négy farmmal rendelkezik, ahol megtanuljuk a legjobb termesztési és betakarítási eljárásokat.

Desztillálás Ötvözve az ősi és a modern technikákat, a Young Living mint az illóolajok desztillálási úttörője van elismerve.

Teszt Minden egyes illóolajnak meg kell felelnie a Young Living szigorú meghatározásának azért, hogy biztosítsa, hogy az optimális bioaktiv természetes összetevők jelen vannak minden egyes illóolajban. A Young Living a saját belső laboratóriumát használja, valamint harmadik tagok laboratóriumait is azért, hogy ellenőrizze azt, hogy minden egyes illóolaj meghaladja a nemzetközi színvonalat.

Zárolás A Young Living a Magtól a Zárcímkéig folyamatot azzal zárja, hogy körültekintően nagy mennyiségű illóolajokat ad át egyéni palackozásra és tengeren túli elszállításra a világ minden részén élő tagjainak.

Ha ettől többet szeretnél megtudni a terápiás illóolajok minőségéről, akkor írj nekünk!

seedtoseal

YOUNG LIVING ÉTERIKUS OLAJOK 

A növények véreként is szokták nevezni, melyek aromatikus, éterikus szénhidrogén vegyületek, amiket a növény, a világ négy alapvető elemével, a fény, víz, föld és a levegő segítségével állít elő.Az éterikus olaj használata nem a mai kor találmánya, különböző feljegyzések tanúskodnak róla, hogy már időszámításunk előtt 3000-ben is desztilláltak virágokat, gyógynövényeket, és ezekből hidratáló termékeket készítettek. A Bibliában is körülbelül 200 utalás van arra, hogy vallási okokból és a betegségek leküzdésére különböző aromaanyagokat használtak mint például a balzsam, tömjén, mirha, fahéj, rozmaring.

Majd 4000 évvel később az arabok ismét felfedezték a desztillációt, amit a középkorban továbbfejlesztettek. Ma már tudjuk, hogy az ismert „francia illat” annak idején a királyi udvarokban nem csak a kellemetlen szagok ellen szolgált, hanem a parfümök védelmet jelentettek bizonyos járványokkal szemben is.

A természetes illatok érzelmi világunkat látványosan befolyásolják és közérzetünket is javítják. Gondoljunk csak egy virágos rétre, vagy egy természetes környezetre ahol sokkal könnyebben ki tudunk kapcsolódni.  A Young Living éterikus olajai ezt a nyugodt, harmónikus környezetet varázsolják az otthonába, munkahelyére, ahol a munka szórakozássá, a tanulás játékká válhat! Bővebben

ESŐCSEPP MASSZÁZS