Mirha és Tömjén

A mirha és a tömjén együttesen olyan párt alkot, amelyet „isteni illatosítónak“ nevezhetünk. Mindkét növény mézgája annyira kedvelt volt, hogy egyenértékűnek tartották az arannyal. A tömjént világos színe és könnyű súlya miatt a szellemmel és a mennyel hozták összefüggésbe, míg a mirhát, mivel sötétbarna és nehéz, a földdel.

Tömjén illóolaj és mandala

A tömjén  illóolajnak édes, meleg, balzsamhoz hasonló aromája van, ami a szellemet élénkíti, serkenti. Mindenekelőtt segít a spirituális kapcsolatokat megjeleníteni és erősíteni, mint például saját magunk megtalálása. Továbbá nyugtató hatása is van, ami a koncentráció javításában, a stressz, és kétségek legyőzésében segíthet. A tömjént szent kenetolajként már évezredek óta is használják.

A Tömjén illóolaj mandala

segít felismerni, hogy félelmeinkkel saját magunknak állítunk gátakat. Használatával ráébredünk erősségeinkre.

Megerősítő mondata:

„Biztonságban integrálom fájdalmamat az életemben. Minden tapasztalatért hálás vagyok.”

Megvásárolom

 

 

Mirha illóolaj és mandala

A Mirha olaj segít lekapcsolódni a tömeg tudatról, hogy megélhessük az élet örömeit az adott pillanatban. Energetikailag segít a terheink megszabadításától.(bánat, szenvedés) A mirhát legalább 4000 éve ismerik. Gyógyító szertartásokon, meditációk támogatásánál használták. Erősíti a gyökér csakrát.

A korlátozó érzelmek a fáradtság és fásultság érzését tudják okozni. Az emberek sokszor megtagadják szívből jövő érzéseiket. Ezek az elnyomott emóciók képesek páncélként körülölelni az emberi aurát, melyek blokkolják a fizikai test feltöltődését.

A Mirha illóolaj és mandala

egy olyan energiával támogat, mely megnyitja a szívet és lehetővé teszi a  páncél áttörését a szeretet számára.

Megerősítő mondata:

„Magamba nézek és engedem, hogy az isteni fény áramoljon át rajtam. Alázattal adok és veszek az életemben”

Pál Ágnes mandalafestő készítette a gyönyörű mandalákat Nagy Attila tervezésében.

Megvásárolom