Szeretettel köszöntöm oldalunkon!

Örülök, hogy rátalált weboldalunkra. Családi vállalkozásként 2008-tól működtetjük üzletünket, melyet 2010-ben bővítettünk egy kellemes hangulatú Sóbarlang megépítésével. A Young Living terápiás minősítésű illóolajait előszeretettel használjuk és ajánljuk, szívesen osztjuk meg tapasztalatainkat ismerőseinkkel és az érdeklődőkkel. Meggyőződésünk, hogy a természetes illatok, illóolajok a leghatékonyabb módszer, mely mindenféle terápiához bátran alkalmazható kiegészítésként. Hiszen sokan nem is sejtik, hogy a terápiás minősítésű illóolajok milyen koncentráltan hordozzák magukban a természet energiáit. Gondoljunk csak bele, hogy egyetlen kis üveg illóolajat több kg növény desztillálásával nyernek ki.

MEGSZERETTED? OSZD MEG MÁSOKKAL!

A Young Living számomra nem csak egy terméket, vagy egy céget jelent, hanem egy életérzést, olyan független életet, melyet semmilyen más vállalkozási forma nem képes megadni.

Legyen ez egy kellemes “böngésző utazás” a mi kis birodalmunkban! Bízom benne, hogy megnyeri tetszését és mihamarabb személyesen is találkozunk!

Nagy Attila üzletvezető, tulajdonos

 A környéken egyedi szolgáltatásokkal természetes és varázslatos környezetben várjuk kedves régi és új vendégeinket.

Rohanó életmódunk, a növekvő stressz, az egyre jobban jellemző bizonytalanság, a mozgásszegény életmód, a helytelen testtartás, sok esetben az egyoldalú fizikai megterhelés, mind elősegítik, hogy testi-lelki elváltozások, problémák, betegségek alakulhassanak ki.

Nyugodt, harmónikus környezetben, igyekszünk a lehető legkellemesebbé tenni vendégeink számára az itt eltöltött időt, és egy családias, barátságos, nyugodt légkört kialakítani.

A Young Living terápiás minősítésű illóolajaival szeretnénk minél több embert megismertetni, eljuttatni otthonukba.

A természetes illatok érzelmi világunkat látványosan befolyásolják és közérzetünket is javítják. Gondoljunk csak egy virágos rétre, vagy egy természetes környezetre ahol sokkal könnyebben ki tudunk kapcsolódni.  A Young Living éterikus olajai ezt a nyugodt, harmónikus környezetet varázsolják az otthonába, munkahelyére illatukkal, ahol a munka szórakozássá, a tanulás játékká válhat! Bővebben

Az üzlet alatti közel 100 m2-es pincében nyitottuk meg a Sóbarlangot, mellyel újabb felmerülő igényt szeretnénk kielégíteni.

A sóterápián kívül a helyiségek alkalmasak egyéb prevenciós terápiákra, kezelésekre, előadásokra.

Külön helyiség várja a jógát gyakorlókat és a meditációt, relaxációt kedvelőket, melyek nagyban hozzájárulnak az egészséges egyensúly fenntartásához..

Egy igazi csemege is várja azon kedves látogatóinkat, akik „gyakorlottabb” meditálók és szeretnek időnként félrevonulva „elcsendesedni”. A „Dimenziókapu és kristálysarok” őket is várja, mely elnevezésével sokat sejtet hatásáról.

Szeretettel várjuk továbbá a fenti témák iránt érdeklődőket, hiszen folyamatosan szervezünk tanfolyamokat, előadásokat, közös meditációkat, kötetlen beszélgetéseket egészségről, spiritualitásról…