Sóbarlangozáshoz

Előzetes bejelentkezés szükséges!

 „Barlang fogadalom”

 

Megfogadom, hogy tekintettel leszek a pihenni és gyógyulni vágyók nyugalmára. Udvariasan megkérdezem, hogy nem zavarja-e társam, ha beszélgetést kezdeményezek.

„Lelked igazi otthona a CSEND” 

A nyugalom és gyógyulás érdekében csak olyan tevékenységet folytatok, amivel nem zavarom a másikat, nem hevítem túl a testemet és saját testi épségemet megóvom. (zajkeltés, szaladgálás, dobálás…) 

Semmilyen használati tárgyat enni és innivalót nem viszek a barlangba.

Ügyelek a barlang berendezési tárgyaira és a tisztaságra. 

Minden gondomat és problémámat, negatív érzelmeket a kilégzésnél elengedek és az ionizált légtér jótékony hatásának, átadom.

Belégzésnél csak engedem, hogy megtisztítsa TESTEM és LELKEM. 

A pozitív hatásokat minél tovább megtartom, ennek érdekében odafigyelek testi és lelki állapotomra. (táplálkozás, mozgás, zenehallgatás, természetjárás, relaxáció…)

Mit vigyek magammal?

Gyermekeknek lehet, de nem kötelező váltóruhát hozni, hiszen előszeretettel sóhomokoznak és sóangyalkát készítenek a sóban, így biztos nem marad sótlan öltözékük. :) Bár ez könnyen leseperhető!

Plusz zoknit mindenki hozhat magával a sóbarlangba. Belépéshez cipővédő zacskót, vagy az általunk adott papucsot húzhatnak fel, amit a földön elterülő só miatt és higiéniai szempontok miatt célszerű használni. Utcai cipőben tilos belépni!

Mit ne vigyek be?

A barlang előterében egy értékmegőrző szekrénybe helyezhetik el személyes dolgaikat, ugyanis higiéniai és más kényelmi szempontokat figyelembe véve, így ideális. A mobiltelefonokat, kulcsokat is érdemes elzárni a sós levegő miatt. (egyébként sincs térerő :-) )

Fenti szempontokat figyelembe véve nem szabad még élelmiszert és folyadékot sem bevinni a sóbarlang területére.

A sóbarlangba kb. 7 tonna só található, mely többfajta helyszínről származik. Összetételénél figyelembe vettük a több millió éves sókristályok emberi szervezetre gyakorolt hatványozottan kifejtett hatását, illetve az apróbb szemcséjűpadlón elterülő granulátum intenzívebb légtérbe kerülését. Mindezek együttes hatása optimális feltételeket teremt a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeinknek.

A barlangban állandó 18-24 C-fok van, így nem szükséges külön öltözéket hozni. Ennek megfelelően kényelmes ruházat ajánlott, melyben zavartalanul, tölthetik el az időt. Himalájai sómelegedő (20-40 C fok) pad várja azokat a kedves látogatóinkat, akik  felfázásra, urológiai problémákra,  izületi bántalmakra… panaszkodnak.

A terápiák során fokozott folyadék bevitelre van szükség, ezzel is elősegítve a szervezetünk tisztulását.

Kellemes pihenést kívánunk!

BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK!

Értesítés esetén hívja : 003620 5697710, 003620 4346673

Kérem ne vigyenek be magukkal enni és innivalót!

Távozáskor a lábbelit kérem bent húzzák le és a

talpra rakódott sót a bejáratnál, vagy a szőnyegen seperjék le!

A padlóba épített lámpákat gyermekeik biztonsága érdekében ne „ássák” ki!

A függőágy teherbírása 100kg!

A falra szerelt hősugárzó a zsinór kattanásig történő meghúzásával szabályozható kényelmének megfelelően 0,1,2 fokozatba!

A bejárat biztonsági záras, bejutni csak kulccsal lehet! Távozáskor az ajtó kifelé nyitható!

 

KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSÜKET!

KELLEMES PIHENÉST KÍVÁNUNK!