A Young Living válogatott éterikus olajokból összeállított szettjeit mind a kezdő, mind a haladó felhasználók nagyra értékelik. Segítenek, az egyén sokoldalú igényeinek átfogóan történő kezelésében. Az egyes olajok pontos használatát tartalmazzák a hozzájuk tartozó leírások.

PREMIUM STARTER KIT

10+1 illóolaj a kezdéshez! A legfontosabb területekre, amivel találkozhatunk a hétköznapjaink során!

A szetthez most ajándékba jár egy különleges Dewdrop diffuser – Harmatcsepp porlasztó!

A porlasztó nélkülözhetetlen az illóolajok használata során! Könnyű használatával az illóolajokat mikro-porlasztással juttatva a légtérbe több órán keresztül dúsítja a levegőt oxigénnel, negatív ionokat hoz létre. Ez az élettani hatás, amelyet egy vízesés, vagy tenger mellett is tapasztalhatunk. Új erőre kapunk tőle. Rendkívül hatékony a levegőben lévő baktériumok és vírusok megsemmisítésében. 4 órán keresztül üzemeltethető, mely automatikusan kikapcsol, akár kellemes hangulatvilágítással is üzemeltethető. Kellemes illatot áraszt otthonában, az irodában, munkahelyén.

Az illóolaj szett ára 158,67 euro

A Dewdrop diffuser ára 88,25 euro (amennyiben külön vásárolná meg)

A PREMIUM STARTER KIT MOST A DEWDROP DIFFUSERT ÉS A MINTÁKAT AJÁNDÉKKÉNT TARTALMAZZA

Premium Starter Kit

Essential 7

(a nélkülözhetetlen 7) Úgy fejlesztették ki, hogy mindenki azonnal érezhesse a természetes éterikus olajaink és keverékeink jótékony hatását. Egyes olajok még mint táplálék – kiegészítők is felhasználhatók. Minden olajat ki lehet szárítani, a lábfej Vita Flex pontjaira felvinni, a fürdővízbe a habfürdővel, vagy fürdősóval keverni, avagy egy teljes test- és lábmasszázshoz használni. 7 db 5 ml – es üvegcse.
Éterikus olajok/keverékek: Levendula, citrom, borsmenta, Joy, Purification, PanAway, Peace & Calming
Kód: 3120

Házipatika szett

PREMIUM STARTER KIT

10+1 ILLÓOLAJ SZERETTEIDNEK A MINDENNAPOKRA

Feelings

A szettet lelki sebek és vívódások kezelésére állították össze. Az érzelmek az emberi test legnehezebben irányítható folyamatai, mindazonáltal befolyásolják életünk minden területét. Például az extrém stressz mind testi- mind lelki nehézségeket hozhat magával. A depresszív, visszahúzódó hangulatváltozások kialakulása nehézségekhez vezethet mind alváskor, mind emésztéskor, illetve más rendszertelenségeket is okozhat. Az aromaterápia a testre és lélekre már bizonyított hatásával segíthet hogy jó eredményeket érjünk el. A „Feelings” Kit segít abban, hogy az életünket új lelekesedéssel, örömmel éljük meg és adottságainkat jól kamatoztassuk. 12 db, egyenként 5 ml – es üvegcse Eterikus olajkeverékek: Forgiveness, Present time, Inner Child, Release, Valor, Harmony
Kód: 3125

Érzések szett

Golden Touch I ™

(arany érintés) Ez a kit egy különleges védelmet biztosít a hideg hónapokban, de az év többi szakaszában is hasznos. Ezek a speciálisan válogatott, különböző arányban vegyített olajok több testfunkciót is segítenek működésükben. Egyre több szakember úgy tekint az éterikus olajokra, mint egy az egészségóvás egyik elemére. 7 db 5 ml – es üvegcse éterikus olajkeverékek:
Di – Gize™ Melrose™, Thieves®, EndoFlex™, Raven™, JuvaFlex™ R.C. ™
Kód: 3130

Raindrop Technique Kit

(esőcsepp – technika) Kombinálja az aromaterápia művészetét a Vita Flex technológiával, teszi mindezt a hátra, valamint a lábfejekre történő különleges felvitel után. Ez a szett forradalmi módját kínálja a kiegyensúlyozottság, harmónia testi és lelki átélésének. 9 db egyenként 5 ml – es üvegcse
(olajok/keverékek) és 2 db 120 ml – es Ortho Ease™ masszázsolaj és V-6™ Advanced Vegetable Oil Complex (növényolajkomplexum) éterikus olajok/keverékek: Aroma Siez™, majoranna, kakukkfű, bazsalikum, oregánó, Valor®, ciprus, borsmenta, télizöld
Kód: 3137

Esőcsepp masszázs

Twelve Oils of Ancient Scripture™

(12 bibliai olaj) Ez a szett tartalmazza a 12 legfontosabb olajat, melyet a Bibliában is megtalálhatunk. A Young Living célja az, hogy ezeket a csodálatos illatokat és ezek lebilincselő történetét mindenki megtapasztalhassa. Gary Young a szetthez tartozó dvd-vel egy, a bibliai országokba történő utazásra invitál, valamint leírást ad a 12 olajról. 12 db egyenként 5 ml – es üvegcse éterikus olajai:
aloe, ciprus, izsóp, tömjén, mirha, onycha, cassia, mirtusz, nárdus, cédrus, galbánum, Sára/Cistus rózsája
Kód: 3143