TRANSZFORMÁCIÓ ILLÓOLAJ MANDALA

Az itt látható mandalák a Young Living illóolajok illataiból születtek, formát öntöttek   Nagy Attila tervezésben, melyet Pál Ágnes mandalafestő kelt életre gyönyörű színvilágával Swarovski kristályokkal díszítve. A Young Living illóolajok rendkívül hatékonyan támogatnak érzelmi, fizikai és lelki szinten egyaránt. Az egyes olajokhoz készült „Illóolaj mandalák” katalizátorként viselkednek, melyek a hozzá tartozó illóolaj hatását megsokszorozzák, felgyorsítják.  Ebben megerősített  a Mauritiuson élő mester Shri Jagad Guru Devanand Saraswati Chinnmasta, aki kérésünkre röviden a fentiek szerint fogalmazott. Az eredeti kézzel készített mandalákat asztali, vagy fali díszként kihelyezve irodába, munkahelyre, vagy a lakásba, az ott tartózkodók életére, érzelmeire is hatást gyakorolnak. Az illóolajat is használva erősítik és támogatják egymás hatását. Kellemes kalandozást kívánok a mi kis birodalmunkban!

Pál Ágnes mandalafestő                              Nagy Attila Young Living partner

Transformation illóolaj keverék

Az egyik legfontosabb illóolaj és mandala.  Ezért külön oldalon mutatjuk meg.

Egyedivé teszik a Swarovski kövek közt “rejtőzködő” apró, igazi kristály kövek.

 

Erősíti és támogatja azt a készségünket, hogy megváltoztassuk a gondolkodásmódunkat. Ezáltal a korlátozott beállítottságunkat felváltja egy élettel teli gondolatkép, és új viselkedési szokások is megjelenhetnek.

Éterikus olajok: citrom, balzsamfenyő Idaho, muskotályos zsálya, tömjén, szantálfa, borsmenta, kardamom, rozmaring

Megerősítő mondata, melyeket használat közben érdemes magunkban, vagy hangosan is kimondani:

„A jelenben élek. Elengedem vágyaimat, hogy ezek valóra válhassanak!”

MEGNÉZEM A TÖBBI MANDALÁT IS

Transformation – Transzformáció illóolaj mandala

A Transformation illóolaj és mandala serkenti a tudatos és a tudatalatti elmét.

A természetben látható hatalmas változások ráébresztenek minket az élet gyönyörű és bőséges lehetőségeire. A Young Living „Transformation” olaj keveréke feltölt ezekkel a tisztító olajokkal, melyek a citrom és a borsmenta aromáját ötvözik az energizáló szantálfa és a tömjén erejével, miközben a balzsamok segítenek átprogramozni a szervezetet. Hagyjuk hátra a negatív érzéseket és emlékeket, forduljunk a pozitív dolgok felé. A Transformation segít átalakulnod egy pozitív Énné!

Üzenete:

“Amikor teljesen körbefordulok,

Örök pillangó leszek, mutatom az irányt!”

Egyfajta szabadságot ad a lelkünknek, miután megnyílt a mandala.

Ehhez, hogy ezt érezzük, együtt kell használni az olajjal.

3 csepp olajat a tenyerünkbe cseppentve, a tarkóra masszírozva, majd mélyen belélegezve ülj le a mandalával szemben. Hunyd le szemeid, lazítsd el a tested és figyeld a légzésed, ahogyan be és kiáramlik a levegő. Folytasd kb. 20-30 percig.

Ismételd meg legalább 3 napon keresztül, majd bármikor, amikor szükségét érzed, hogy kilépj a “börtönödből”.